"Les bicoques de la Garriga 2014", nova iniciativa de Malhivern per incentivar el comerç de proximitat

A resultes de la bona acollida de la campanya de suport al comerç local duta a terme per la Garriga Digital.cat (Malhivern Serveis Editorial) les passades festes de Nadal, enguany tornem a repetir l’experiència reconvertida en la campanya “Les bicoques de la Garriga 2014”, que compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de la Garriga.

Després de setmanes de feina intensa, i gràcies al suport i confiança de tots els participants, ja podem dir que la iniciativa ja està essent un èxit, i que demà dimecres 26 de novembre es començaran a repartir a totes les bústies del poble 6.500 talonaris de 112 pàgines cadascun amb ofertes i promocions que, de ben segur, animaran el nostre teixit comercial durant aquestes dates nadalenques.

Des de la Malhivern Serveis Editorials volem donar les gràcies a tots els comerços, empreses i negocis que han confiat en aquest projecte, i que han fet un esforç per presentar als veïns de la Garriga atractives ofertes i promocions. De ben segur que aquest esforç haurà valgut la pena!

Estigueu atents als aparadors del poble, ja que les botigues amb “bicoques” se les identificarà amb aquest cartell que tindran a l’aparador:

 


Aquí teniu el vídeo promocional de la campanya: