Fer de mestre, el nou llibre de Jordi Sedó prologat per Salvador Cardús, a la venda a finals d'octubre

Preu

19€
Després de Víctor Alexandre. L'independentisme desacomplexat, de Mira sota el coixí, i d'Un rèquiem pel catanyol, el sociolingüísta i mestre Jordi Sedó presenta el seu darrer llibre titulat Fer de mestre.

 Fer de mestre és un llibre extremament crític sobre l’educació i sobre el sistema educatiu que parteix de l’experiència i de la praxi diària, sense apriorismes ni afectacions corporativistes. Està escrit de manera molt entenedora, amb la intenció d’aportar efectivitat i una bona dosi de realisme a certs plantejaments actuals en matèria educativa i s’adreça a pares, mestres, sindicats, autoritats educatives i a tothom que senti una certa preocupació pel devenir de l’educació dels nostres infants.

Del pròleg, a càrrec del professor Salvador Cardús, són destacables alguns comentaris:

“Puc dir, sense reserves, que el lector té davant un llibre sobre l’escola veritablement original.”

“Fer de mestre és un exercici brillant i alhora minuciós de microanàlisi del món escolar.”
“No s’ajusta ni a la correcció política [...] ni se sotmet als cànons hegemònics del vell progressisme.”

“És també un llibre honest, en el sentit que no cau en falsos transcendentalismes i s’escapa de tota temptació de gremialisme.”

“Sedó, amb una franquesa sovint descarnada, posa al descobert les grandeses i les misèries d’un espai sagrat escolar, obrint a l’exterior les portes de la classe, de la sala de professors, de la visita de l’inspector, de la reunió del consell escolar, un espai que sempre sol quedar protegit de la mirada exterior.”